پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی دارچینی
مواد لازم:
آب:
یک پیمانه
کره:
یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای:
۲ قاشق غذاخوری
نمک:
نصف قاشق مرباخوری
آرد:
یک پیمانه
تخم مرغ:
یک عدد
وانیل:
کمی
روغن سرخ کردنی:
به میزان کافی
شکر:
یک چهارم پیمانه
پودر دارچین:
سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
در قابلمه متوسطی آب، کره، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید.
تمام آرد را به آب اضافه کنید و در حالی که می پزد، هم بزنید تا از کنار قابلمه جمع شود و به شکل خمیر دربیاید، سپس از روی حرارت بردارید. بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه خنک شود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. مواد را در قیف با ماسوره ستاره ای بریزید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی، به شکل مستطیل ۲ یا۳ سانت دربیاورید.
هر ۲طرف خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. در کاسه ای شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و شیرینی های آماده را در این مواد بغلتانید.
ارزش غذایی هر یک قاشق مرباخوری دارچین
کالری:
۵
کربوهیدرات کلی:
۲ گرم
فیبر غذایی:
یک گرم
کلسیم:
۴درصد
آهن:
۶درصد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست