سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
چاکلت بری بلژیکی
مواد لازم:
۴۰۰ گرم شکلات تختهای تلخ
۱۰۰ گرم شکلات نوتلا
۲ ق س فندق تست و خرد شده
۱۰۰ گرم پنیرخامهای
شاتوت یا تمشک به میزان لازم
۵۰ گرم کرمفیل وانیل
۱ قطره اسانس شکلات
خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا 200 گرم از شکلات تختهای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالبهای سیلیکونی نیمهدایره بریزید؛ طوری که فقط دیوارهها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید.
2. پنیرخامهای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یکدست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
3. قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شاتوت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست