جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

از سیر تا پیاز


از سیر تا پیاز

خوراکی هایی که محتاج یخچال نیستند

شاید این سوال، سوال شما هم باشد که آیا همه موادغذایی را می‌توان در محیط یخچال نگهداری کرد یا نه؟ برخی موادغذایی نیازی به نگهداری در این محیط ندارند. «پوستر سلامت» این هفته، چند ماده غذایی را به شما معرفی می‌کند که نیازی به گذاشتن در یخچال ندارند...

حتما می‌پرسید جای مناسب نگهداری‌شان کجاست؟ برای اینکه پاسخ این پرسش را بدانید، با «پوستر سلامت» این هفته همراه شوید.

سیر

به هیچ‌وجه این ماده خوراکی را در یخچال نگهداری نکنید. اولین اتفاقی که می‌افتد، جوانه زدن آنهاست در عوض آن را در محیطی خشک و تاریک قرار دهید تا بتوانید مدت زمان بیشتری از آنها استفاده کنید.

گوجه فرنگی

این سبزی را البته در یخچال هم می‌توانید نگه دارید اما خیالتان راحت باشد که گوجه‌فرنگی در محیط بیرون به شرطی که خیلی سرد باشد هم خراب نمی‌شود. پس در فصل زمستان اگر یخچال خانه‌تان پر بود، گوجه‌ها را بیرون بگذارید.

کدو تنبل

این میوه که البته فقط در پاییز یافت می‌شود، احتیاج به یک محیط یخچالی ندارد. شما برای نگهداری آن نیاز به محیطی تاریک، خشک اما با تهویه مناسب دارید. مسلما در خانه‌‌های امروزی زیرزمین سخت پیدا می‌شود پس تا زمان خوردن آن را در کابینتتان نگه دارید.

دانه های قهوه

برای اینکه طعم، عطر و بوی این دانه‌های قهوه‌ای رنگ و ریز حفظ شود به محیطی تاریک و خنک نیاز دارند. آنها را در یک کیسه دربسته

قرار دهید و برای ماه‌ها نگه دارید.

عسل

یک سازمان نگهداری از عسل در اتاریو کانادا اعلام کرد، بهترین مکان نگهداری از عسل‌ها در یک کمد دربسته با دمای عادی و البته خشک است. محیط یخچال باعث حالت بلوری و همچنین شکرک زدن آن می‌شود در ضمن حالت سخت و سفتی به خود می‌گیرد اما مطمئن باشید تا مدت‌های طولانی می‌توانید عسلتان را در محیط خشک نگه دارید.

برخی میوه‌ها

میوه‌هایی مانند موز و هلو تا وقتی کاملا رسیده شوند هم می‌توانند در محیط بیرون از یخچال باشند، حتی موادمغذی این میوه‌ها بیرون از یخچال بیشتر حفظ می‌شود. این صحبت‌ها نتایج تحقیقات سازمان تولید موادغذایی در کاناداست.

پیاز

پیازها را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. یک مرکز نگهداری این سبزی در آمریکا در توصیه‌هایش عنوان کرد پوست پیازها نیاز دارند در معرض هوای آزاد قرار بگیرند تا بتوانند عمر مفیدشان را داشته باشند. می‌توانید آنها را در فضای باز اما در کیسه‌های پلاستیکی نگه دارید اما پیازهای پوست‌کنده باید در محیطی مثل فریزر و در ظرف‌های

دربسته باشند تا ماندگاری‌شان بیشتر شود.

خربزه

سازمان کشاورزی آمریکا (USDA) بعد از تحقیقاتی متوجه شد که خربزه اگر در محیط سرد یخچالی باشد، بخشی از آنتی‌اکسیدان‌هایش که شامل لیکوپن و بتاکاروتن است را از دست می‌دهد. آنها پیشنهاد می‌دهند خربزه‌ها را در قفسه‌هایی که مطمئنا در آشپزخانه‌تان دارید، نگهداری کنید که دمای مناسب‌تری برای باقیماندن همه آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه است.

سیب زمینی

این مورد هم مثل قبلی به محیطی خشک، خنک و تاریک نیاز دارد. سیب‌زمینی‌ها را در کیسه فریزر یا حتی پاکت‌های کاغذی نگذارید. در ضمن تا زمانی که می‌خواهید از سیب‌زمینی‌هایتان استفاده کنید آنها را نشویید. یادتان باشد محیط مرطوب باعث خراب شدن‌شان می‌شود.

ترجمه: مریم امیدی