جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

چگونه می توان یک رایانه قدرتمند داشت؟


برای داشتن یک سیستم خوب بجز داشتن سخت افزار مرتبط با کاری که قرار است انجام دهید، باید نرم افزارهای مناسبی نیز در کامپیوتر نصب شوند.
۱) سیستم عامل:
سیستم عامل های موجود در بازار …

برای داشتن یک سیستم خوب بجز داشتن سخت افزار مرتبط با کاری که قرار است انجام دهید، باید نرم افزارهای مناسبی نیز در کامپیوتر نصب شوند.

۱) سیستم عامل:

سیستم عامل های موجود در بازار اکثرا محصول مایکروسافت هستند سری ویندوزهای این شرکت با داشتن نرم افزارها، بازی ها و... مرتبط با خود فروش بسیار بیشتری دارند. ویندوز،۹۸ ام ای، ،۲۰۰۰ ایکس پی و هم اکنون ویستا به همراه لینوکس سیستم عامل اپن سورس جهان تمامی سیستم عامل های موجود دربازارایران را تشکیل می دهند. اگر سیستم شما زیاد پرقدرت نیست بهتر است یک سیستم عامل ویندوز ایکس پی سرویس پک ۲ را خریداری کنید و از آن لذت ببرید اما اگر سیستم سخت افزار مناسبی دارد با توجه به نبود قانون کپی رایت یک ویندوز ویستا آلتیمیت را خریداری ونصب کنید.

۲) نرم افزارهای امنیتی سیستم:

برای در امان ماندن سیستم از شر ویروسها یک آنتی ویروس یا فایروال و ضد جاسوس و... باید در سیستم خود داشته باشید. کسپرسکای، نورتون، مکافی، ناد،۳۲ ای وی جی، پاندا و... سهمی هر چند اندک از فروش محصولات امنیتی را دارند. اما کسپرسکای با آنکه نسبت به رقبا بسیار جوانتر است اما نسخه امنیت اینترنت آن در مقایسه با دیگر گزینه ها برتری دارد اما اگر می خواهید هنگام رفتن به اینترنت یا شبکه امنیت سیستم بیش از پیش قوی باشد

۳) نرم افزار سرعت دهنده سیستم:

این نرم افزارها معمولا با بیشتر کردن سرعت سیستم یا پاکسازی رجیستری و فایل های زاید و... تأثیر هرچند اندک در سیستم می گذارند.

۴) نرم افزار های گرافیکی:

همواره نرم افزار های گرافیکی با محصول قدرتمند شرکت ادوب یعنی فوتوشاپ عجین شده وبهترین نرم افزار این بخش به شمار می رود. هر کاری اعم از تغییر اندازه، فرمت و... را می توانید با این نرم افزار قدرتمند که جدیدترین نسخه آن ۱۰ و حتی نسخه ویژه کشورهای خاورمیانه (کشور های عربی)را دارد که البته با زبان فارسی نیز سازگار است.

۵) نرم افزارهای مرورگر وب:

جذابترین بخش نرم افزارها به علت رقابت جذاب تولیدکنندگان این بخش است. مرورگرشرکت مایکروسافت که بیش از ۱ دهه قدرت خود را به رخ رقبا کشیده با بوجود آمدن مرورگر شرکت موزیلا یعنی فایرفاکس کمی سهم خود را در بازار از دست داد ولی با اینحال با بیش از۸۰ درصد سهم بازار یکه تاز است موزیلافایرفاکس نیز توانست با پشت سر گذاردن اپرا با حدود ۱۵درصد بازار به رتبه دوم برسد در حالیکه تازه در نسخه ۲است.

۶) فشرده سازها:

دو نرم افزار قدرتمند وین زیپ و وین رار سر دسته این بخش هستند که وین زیپ به کمک سابقه و وین رار به کمک جوانی رقابت قدرتمندی با یکدیگر دارند که از بسیاری جهات وین رار کاملا بر وین زیپ برتری دارد چه از لحاظ حجم، قدرت، امکانات و...

۷) نرم افزار های برتر دیگر:

برای هر کاری نرم افزاری وجوددارد و در هر بخش نیز نرم افزار های گوناگونی از نرم افزار ۱۰۰ کیلوبایتی تا نرم افزار ۴گیگابایتی. مثلا برای تبدیل هر فرمت به فرمت دیگر از نرم افزار های فوق قدرتمند شرکت xilisoft استفاده کنید که بیش از دهها نرم افزار دارد. در بخش پخش ویدئو یا آهنگ از نرم افزار خود ویندوز یعنی مدیاپلیر استفاده کنید یا real player حتی winamp، power DVD نیز نباید فراموش کنید.