چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورشت مرغ


خورشت مرغ

گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.

مواد لازم:

مرغ تکه شده: یک کیلوگرم

سیر رنده شده: یک عدد

زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری

آب لیمو: یک قاشق مرباخوری

زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری

هل سبز: ۴عدد

برگ بو: ۲عدد

چوب دارچین: یک عدد متوسط

پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری

پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری

زعفران: مقداری

نمک: به میزان کافی

آب: ۲ قاشق غذاخوری

برگ گشنیز خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

مواد برای خواباندن مرغ:

ماست غلیظ: یک پیمانه

پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط

دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

گردو: ۲ قاشق غذاخوری

حبه سیر: ۴عدد

پودر جوزهندی: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

مرغ خرد شده را کامل بشویید.

گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.

روغن را در ماهیتابه داغ کنید و دارچین، هل، برگ بو و زیره سیاه را در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نمک، پودر کاری، پودر گشنیز، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

پس از پخت،مرغ را با گشنیز تازه خرد شده و زعفران تزیین و سرو کنید.