پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

۷ لپ تاپ برای۷ سلیقه متفاوت


۷ لپ تاپ برای۷ سلیقه متفاوت

این روزها با این همه گزینه های مختلفی که برای انتخاب در بازار وجود دارد, تصمیم گیری برای خرید یک لپ تاپ خوب, واقعا کار مشکلی است

این روزها با این همه گزینه‌های مختلفی که برای انتخاب در بازار وجود دارد، تصمیم‌گیری برای خرید یک لپ‌تاپ خوب، واقعا کار مشکلی است.

به همین دلیل در این مطلب، مجموعه ای متشکل از هفت لپ تاپ مختلف بازار از ۱۱ تا ۱۵ اینچی از تولید کنندگان مختلف را با هم مقایسه کرده ایم تا خوانندگان بتوانند مطابق با سلیقه و نیاز خود یکی از آنها را برای خرید انتخاب کنند.

۱ ـ مک بوک ایر ۱۳ اینچی اپل

لپ تاپ Macbook Air همیشه یکی از باریک ترین و سبک ترین لپ تاپ های جهان بوده است. مدل های امسال مک بوک ایر از این امتیاز برخوردارند که زمان دوام شارژدهی باتریشان به ۵ / ۱۸ ساعت ارتقا و همزمان قیمت شان هم کاهش یافته است. شاید مدل فعلی ایر به قدرتمندی مدل های پیشین نباشد، اما کیفیت خوب صفحه نمایش و پاسخگویی خوب صفحه کلید، ماوس و تاچ پدشان استفاده از آن را بسیار لذتبخش کرده است.

مشخصات: پردازنده اینتل Core i۵-۴۲۵۰U با سرعت سیکل ساعت ۳ / ۱ گیگاهرتزی، ۴ گیگابایت حافظه رم، ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره داده، کارت گرافیک HD Graphics ۵۰۰۰ اینتل، فاقد گرداننده (درایو) نوری لوح فشرده، صفحه نمایش ۳ / ۱۳ اینچی LCD با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۹۰۰ پیکسل، سیستم عامل OS X ۱۰.۸، اندازه ابعاد ۱۷ در ۳۲۵ در ۲۲۷ میلی متر با وزن ۴ / ۱ کیلوگرم، مصرف برق در حالت آماده (استندبای) صفر وات، بیکاری ۸ وات و فعالیت ۲۳ وات.

۲ ـ سری ۷ کرونوس سامسونگ

همه چیز در لپ تاپ Samsung Series ۷ Chronos به درستی گرد هم آمده است. به پردازنده پرقدرت چهارهسته ای quad - core سری Core i۷ مجهز بوده، تراشه گرافیکی اختصاصی عالی داشته، از یک صفحه نمایش با حساسیت ده انگشت صفحه لمسی کامل بهره برده و از زمان دوام شارژ ۵ / ۹ ساعته باتری در لپ تاپ های ۱۵ اینچی برخوردار است.

مشخصات: پردازنده ۴ / ۴ گیگاهرتزی اینتل Core i۷- ۳۶۳۵QM ، حافظه رم ۸ گیگابایت، فضای ذخیره دیسک سخت یک ترابایتی، گرافیک رادئون HD ۸۸۷۰ شرکت AMD با حافظه مستقل ۲ گیگابایتی، فاقد گرداننده نوری، صفحه نمایش LCD با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ فول اچ دی در اندازه ۶ / ۱۵ اینچی، سیستم عامل ۶۴ بیتی ویندوز ۸ و اندازه ابعاد بدنه ۲۳ در ۳۷۶ در ۲۵۰ میلی متر، وزن ۵ / ۲ کیلوگرم و مصرف برق حالت آماده یک وات، بیکاری ۱۷ وات.

۳ ـ ام. اس. آی CX۶۱

یک لپ تاپ خوب با قیمتی متعادل که مناسب بازیخورها ساخته شده است. لپ تاپ MSI CX۶۱ به پردازنده اینتل چهار هسته ای مجهز است و از چیپ ست گرافیکی ۲ گیگابایتی Geforce Nvidia GT ۶۴۵M که تجربه بازیخوری قابل رقابتی را به آن می بخشد، نیز بهره برده است.

مشخصات: پردازنده Core i۷-۳۶۳۰QM با سرعت ۴ / ۲ گیگاهرتزی، حافظه رم ۸ گیگابایت، دیسک سخت یک ترابایتی، گرافیک ۲ گیگابایتی، فاقد گرداننده لوح فشرده، صفحه نمایش ۶ / ۱۵ اینچی LCD با رزولوشن ۱۳۶۶ در ۷۶۸، سیستم عامل ۶۴ بیتی ویندوز ۸، اندازه ابعاد ۳۷ در ۳۸۳ در ۲۵۰ میلی متر با وزن ۴ / ۲ کیلوگرم، مصرف برق حالت آماده یک وات، ۱۸ وات بیکاری و فعال ۷۵ وات.

۴ ـ کروم بوک C۷ ایسر

ارزان ترین و با ارزش ترین لپ تاپ مورد مقایسه در این گروه است. با آن که سیستم عامل کروم (Chrom OS) از نظر تطبیق پذیری به هیچ عنوان با ویندوز ۸ قابل مقایسه نیست، اما قیمت ارزانش جای هیچ بحث و تردیدی را باقی نمی گذارد. لپ تاپ Acer C۷ Chromebook به دلیل داشتن دیسک سخت ۳۲۰ گیگابایتی که فضای بیشتری را برای ذخیره سازی محتوای رسانه ای در اختیار شما می گذارد و کارایی بهتری از همه کروم بوک های مشابه بازار دارد. گرچه زمان دوام شارژ دهی آن چنگی به دل نمی زند، اما اگر شما بودجه محدودی دارید C۷ بهترین گزینه انتخاب برای شماست.

مشخصات: پردازنده سلرون ۸۴۷ اینتل ۱ / ۱ گیگاهرتزی، رم ۲ گیگابایتی، فضای ذخیره دیسک سخت ۳۲۰ گیگابایتی، گرافیک اینتل HD Graphics ۲۰۰۰، صفحه نمایش ۶ / ۱۱ اینچی LCD، سیستم عامل کروم OS، اندازه ابعاد ۲۷ در ۲۸۵ در ۲۰۲ میلی متر و وزن ۴ / ۱ کیلوگرمی، مصرف برق حالت آماده ۷ / ۱ واتی، ۱۵ وات در بیکاری و حالت فعال ۲۳۳ وات.

۵ ـ آیدیاپد یوگا ۱۳ لنووو

شما براحتی می توانید صفحه نمایش لپ تاپ Lenovo IdeaPad Yoga ۱۳ را به پشت صفحه کلیدش خم کرده و آن را مانند رایانه لوحه ای (تبلت) به کار ببرید. البته ممکن است کمی طول بکشد تا به حس بودن دکمه های صفحه کلید زیر انگشتان دستتان در این حالت عادت کنید. پردازنده اینتل Core i۵ و رم ۸ گیگابایتی سرعت خوبی به این لپ تاپ بخشیده است. زمان دوام شارژ دهی باتری آن ۵ / ۷ ساعت است که بد به نظر نمی رسد.

مشخصات: پردازنده Core i۵-۳۳۱۷U اینتل ۷ / ۱ گیگاهرتزی، رم ۸ گیگابایتی، فضای ذخیره داده وضع جامد ۱۲۸ گیگابایتی، گرافیک اینتل HD Graphics ۴۰۰۰، صفحه نمایش LCD صفحه لمسی ۳ / ۱۳ اینچی با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۹۰۰ پیکسل، سیستم عامل ویندوز ۸ از نوع ۶۴ بیتی، اندازه ابعاد ۱۷ در ۳۳۳ در ۲۲۴ میلی متر با وزن ۵ / ۱ کیلوگرم، مصرف برق صفر وات در حالت آماده، ۱۲ وات بیکار و ۲۸ وات فعال.

۶ ـ ایسوس ویوو بوک S۲۰۰

صفحه نمایش کم نور Asus VivoBook S۲۰۰ ابتدا کمی موجب ناامیدی خریدار خواهد شد، اما پاسخگویی خوب لمس صفحه نمایش آن، بقدری تاثیرگذار است که مشکل اول را از یاد ببرید و ویندوز ۸ روی آن به روانی اجرا می شود. صفحه نمایش آن کوچک هست، اما همین موضوع باعث شده تا براحتی در کیف جا بگیرد و حمل و نقل آن آسان باشد. قدرت پردازنده Core i۳ آن نیز آنقدر کارایی و قدرت به آن بخشیده که از آن گزینه انتخابی با ارزش ساخته است.

مشخصات: پردازنده ۸ / ۱ گیگاهرتزی اینتل Core i۳-۳۲۱۷U ، ۴ گیگابایت رم، دیسک سخت ۵۰۰ گیگابایتی، گرافیک اینتل HD Graphics ۴۰۰۰، صفحه نمایش LCD صفحه لمسی ۶ / ۱۱ اینچی با رزولوشن ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل، سیستم عامل ۶۴ بیتی ویندوز ۸، اندازه ابعاد ۲۲ در ۳۰۳ در ۲۰۰ میلی متر با وزن ۴ / ۱ کیلوگرم، مصرف صفر وات در حالت آماده، ۱۲ وات در بیکاری و ۲۰ وات در حالت فعال.

۷ ـ لپ تاپ دل XPS ۱۲

می توان گفت که Dell XPS ۱۲ ترکیب دلپذیری از لپ تاپ ـ تبلت های امروزی است. صفحه نمایش ۵ / ۱۲ اینچی آن که رزولوشن فول HD ۱۰۸۰p دارد داخل قابش می چرخد و به شکل تبلت درمی آید. همچنین از فضای ذخیره و کارایی درخور طراحی برجسته اش نیز برخوردار است. شما هیچ کجا لپ تاپ ترکیبی را که از چنین ترکیب موزونی برخوردار باشد، نمی توانید بیابید.

مشخصات: پردازنده چهار هسته ای ۹ / ۱ گیگاهرتزی Core i۷-۳۵۱۷U اینتل، ۸ گیگابایت رم، فضای ذخیره وضعیت جامد ۲۵۶ گیگابایتی، گرافیک اینتل HD Graphics ۴۰۰۰، صفحه نمایش LCD با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ در اندازه ۵ / ۱۲ اینچی، سیستم عامل ۶۴ بیتی ویندوز ۸، اندازه ابعاد بدنه ۲۰ در ۳۱۷ در ۲۱۴ میلی متر با وزن ۵ / ۱ کیلوگرم، مصرف برق یک وات در حالت آماده، بیکار ۱۲ وات و فعال ۳۴ وات.

جواد ودودزاده