پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی کالباس


کوکوی کالباس

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک چهارم فنجان آرد
▪ سه چهارم فنجان شیر
▪ یک فنجان پنیر محلی
▪ نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ نصف قاشق مرباخوری خردل
▪ …

مواد لازم

یک چهارم فنجان کره

یک چهارم فنجان آرد

سه چهارم فنجان شیر

یک فنجان پنیر محلی

نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق مرباخوری نمک

نصف قاشق مرباخوری خردل

سه قاشق مرباخوری پنیر پارمسان

پنج عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

۱۵۰ گرم پنیر پیتزا

یک چهارم فنجان پیاز چه خرد شده

سه ورقه کالباس

شش عدد گوجه گیلاسی از وسط نصف شده

طرز تهیه

کره را در ظرف نسوز مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی طلایی شود. شیر را آرام - آرام اضافه کرده و هم بزنید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غلیظ شود. بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.

در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم زده و همراه با پنیر خامه ای، پنیر محلی و پنیر پارمسان و تخم مرغ به آرامی درون مخلوط شیر و آرد بریزید.

مواد را درون تابه ای ریخته و روی آن پیازچه و کالباس و گوجه گیلاسی خرد شده را بریزید. پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. صبر کنید تا مواد به آرامی بپزند.

[فاطمه فیضی]



همچنین مشاهده کنید