جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
چرا مربا كپك می زند؟
یكی از دلایل كپك زدن مربا آن است كه كاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما كپك زد، یك لایه از روی آن را با قاشق بردارید، بقیه مربا را دوباره بپزید. در این صورت دیگر تخمیر نشده كپك نخواهد زد.هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده كنید. برای آن كه قاشق چوبی شما به درون ظرف نلغزد و داخل شربت مربا نیفتد، یك چنگك مخصوص آویزان كردن لباس، به دسته قاشق چوبی وصل كنید.هنگام تهیه مربا، یك تكه كره خوراكی به داخل مربای در حال جوشیدن بیندازید. از تشكیل كف مخصوص جلوگیری خواهد كرد. برخی، مربا را داخل دیگچه درست می كنند، زیرا معتقدند مربا در داخل دیگچه بهتر عمل می آید. به هر حال قبل از شروع كار، داخل دیگچه را با قدری روغن خواركی یا روغن سالاد چرب كنید تا مربا به ته ظرف نچسبد.
استرلیزه كردن ظرف مربا
برای استرلیزه كردن ظرف هایی كه می خواهید مربا را داخل آنها بریزید، ابتدا ظرف ها را بشویید. آب بكشید و خوب آنها را خشك كنید. سپس آنها را درون یك فر سرد بگذارید و درجه فر را روی ۲۵۰ درجه تنظیم كنید. آنگاه فر را روشن كنید و بگذارید مدت ۱۰ دقیقه ظرف ها داخل آن بماند و استرلیزه شود. سپس فر را خاموش كنید. هر وقت نیاز داشتید این ظرف ها را مورد استفاده قرار دهید. به این ترتیب مدت زیادی داغ می مانند.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ پزشکیان جلیلی انتخابات 1403 سیاست
تهران هواشناسی پلیس راهور شهرداری تهران اربعین پلیس قتل سلامت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت حوادث آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازنشستگان دولت سیزدهم مسکن دلار بازار خودرو قیمت سکه تورم
محرم الناز شاکردوست تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران تئاتر تخت جمشید کتاب
دانش بنیان ماهواره
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا روسیه جو بایدن دونالد ترامپ فرانسه حزب الله لبنان چین لبنان
فوتبال پرسپولیس علیرضا بیرانوند استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال
خودرو اینترنت سامسونگ اینستاگرام هوش مصنوعی گوگل نمایشگاه الکامپ الکامپ وزیر ارتباطات دوربین
تب دنگی خواب دیابت قهوه میوه سرطان