دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
«لیچی» به هضم غذا کمک می کند

لیچی، میوه بومی جنوب چین است. «لیچی» به زبان چینی یعنی «آنچه به زندگی لذت می بخشد.» این میوه گوشت سفید و دانه قهوه ای و پوست صورتی قرمز و زبر دارد.طعم آن به انگور شباهت دارد و بسیار آبدار است.در این مطلب به نقل از «Ask.com» به خواص دارویی و تغذیه ای این میوه اشاره می کنیم.
- میوه ای انرژی زاست.
- نسبت به پرتقال، حدود ۴۰ درصد ویتامین C بیشتری دارد.
- میزان بتاکاروتن در این میوه از هویج بیشتر است.
- ادرار آور است و به هضم غذا کمک می کند.
- از بروز لخته خون و آسیب رسیدن به سلول ها پیشگیری می کند، خطر بروز سکته در بیماران قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.
- منبع عالی کربوهیدرات و فیبر است.
- اسیدیته بالای معده را از بین می برد و ناراحتی معده، روده، اسهال، حالت تهوع، زخم معده را معالجه می کند.
- دانه های این میوه مسکن طبیعی است. اضافه کردن دانه پودر شده آن به چای و مصرف روزی دو بار التهاب را کاهش می دهد.
- نتایج بررسی ها نشان می دهد، این میوه مانع از رشد سلول های سرطانی می شود.
- اگرچه میوه تازه آن در کشور ما نیست اما کمپوت این میوه در فروشگاه های معتبر موجود است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست