دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

«لیچی» به هضم غذا کمک می کند


«لیچی» به هضم غذا کمک می کند

لیچی، میوه بومی جنوب چین است. «لیچی» به زبان چینی یعنی «آنچه به زندگی لذت می بخشد.» این میوه گوشت سفید و دانه قهوه ای و پوست صورتی قرمز و زبر دارد.طعم آن به انگور شباهت دارد و بسیار آبدار …

لیچی، میوه بومی جنوب چین است. «لیچی» به زبان چینی یعنی «آنچه به زندگی لذت می بخشد.» این میوه گوشت سفید و دانه قهوه ای و پوست صورتی قرمز و زبر دارد.طعم آن به انگور شباهت دارد و بسیار آبدار است.در این مطلب به نقل از «Ask.com» به خواص دارویی و تغذیه ای این میوه اشاره می کنیم.

- میوه ای انرژی زاست.

- نسبت به پرتقال، حدود ۴۰ درصد ویتامین C بیشتری دارد.

- میزان بتاکاروتن در این میوه از هویج بیشتر است.

- ادرار آور است و به هضم غذا کمک می کند.

- از بروز لخته خون و آسیب رسیدن به سلول ها پیشگیری می کند، خطر بروز سکته در بیماران قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

- منبع عالی کربوهیدرات و فیبر است.

- اسیدیته بالای معده را از بین می برد و ناراحتی معده، روده، اسهال، حالت تهوع، زخم معده را معالجه می کند.

- دانه های این میوه مسکن طبیعی است. اضافه کردن دانه پودر شده آن به چای و مصرف روزی دو بار التهاب را کاهش می دهد.

- نتایج بررسی ها نشان می دهد، این میوه مانع از رشد سلول های سرطانی می شود.

- اگرچه میوه تازه آن در کشور ما نیست اما کمپوت این میوه در فروشگاه های معتبر موجود است.