جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
درمان هندی سرما خوردگی، با زردچوبه شفابخش
بعضی آدمها وقتی بیمار میشوند اهل شتاب و عجلهاند و بعضی باحوصله و شکیبا و آرام انتظار پایان بیماری را میکشند. دسته اول درمان و علاج را در داروهای سنگین پر از فرمولهای شیمیایی با کارایی زودگذر میبینند و دومیها دوست دارند با مزه و زیبایی و همراهی طبیعت، آرام بگیرند و هر آنچه نافع است و سالم، در آب و خوراکشان بریزند.
آنها مشتاق درمان با همین بیگزندهای ریزودرشت ِ آرامشطلب و طبیعیاند که دور و برشان فراوان است اما بیشتر وقت خوشی و سلامتی، دیده میشود.
اگر شما از گروه اول نیستید و امید دارید در جشن رنگ و عطر گیاهان کهنه و میوههای تازه، درد سینه ناآرام و سینوسهای آزرده و گلوی آماسیده را درمان کنید، با ما باشید. در این مطلب، با کمی شیر و زنجبیل تازه و ادویههای تند و تیز و گرم میتوانید داروی خوشمزه و زیبایی را درست کنید. در کنار استراحت فراوان، سوپهای مقوی، آبمیوههای طبیعی رنگ بهرنگ و … این چند پیشنهاد را همراه با این یکی و این یکی برای هر کسی که ناخوش است، در نظر بگیرید.
دمنوش شیر و زردچوبه
زردچوبه در آشپزی شرق، عنصر کهنه و جداییناپذیری است اما در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی، نو و هیجانانگیز است و هر روز از ویژگیهای ضدسرطانی و ضدویروسی و درمانگرش میگویند و مینویسند. زردچوبه این روزها به «ادویه شفابخش» مشهور شده و از درمان گلو درد و شکمدرد تا حل مشکلات پوستی و فعالیت ضدباکتری و ضدویروسی را به آن نسبت میدهند. اما هندیها دهها سال پیش، نوشیدنی شیر گرم و زردچوبه، را به عنوان علاج شبهای سرد و آسیبهای سرماخوردگی، رو کرده بودند که گویا همین روزها با شهرت این ادویه خوشرنگ و خوشبو، در کشورهای دیگر خواهان پیدا کرده.
مواد مورد نیاز برای دو لیوان شیر و زردچوبه:
– دو پیمانه شیر تازه
– دو حبه هل ساییده
– یک تا دو عدد میخک (قرنفل)
– یک قاشق چایخوری زردچوبه
– یک قاشق چایخوری دارچین
– یک قاشق غذاخوری عسل (بهتر است محلی باشد)
– دو عدد عناب خشک (دلبخواه)
– دو حبه زنجبیل تازه (دلبخواه)
میخک به دلیل ویژگی ضدویروسیاش در دمنوشهای مختلف برای درمان زکام و سرماخوردگی استفاده میشود. عناب لعاب میدهد و برای درد سینه و سرفه و گلودرد توصیه شده و آنطور که میگویند جویدن و خوردنش هم زمان گلودرد داروی مناسبی است.
روش تهیه:
۱- شیر را در شیرجوش روی شعله ملایم خوراکپز گرم میکنیم و در همین شرایط عناب و میخک را در آن میاندازیم و هم میزنیم.
۲- شیر که ولرم شد، همه ادویهها را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جوش بیاید. بعد شعله را کم میکنیم تا حدود ۲۰ دقیقه مواد روی شعله کم، لعاب بیاندازند.
۳- با چای صافکن، شیر را در فنجان میریزیم. به اندازهای که دوستداریم، عسل اضافه میکنیم و نوشیدنی خوشرنگ و مهربان را گرم مینوشیم تا گلو درد و سرفه را سر و سامان دهد.
۴- اگر دوست دارید این نوشیدنی تندتر و مزهدارتر شود، میتوانید کمی فلفل ساییده یا یک پر بادیان ختایی هم به آن اضافه کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات رهبر انقلاب ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی قالیباف پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
هواشناسی زلزله سیل بارش باران قوه قضاییه تهران سوادکوه قتل فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن خودرو دلار
تلویزیون جوکر احسان علیخانی سینمای ایران رسانه ملی شهید خدمت سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا دونالد ترامپ روسیه غزه جنگ غزه فلسطین بولیوی چین اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 تیم ملی فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات هوش مصنوعی فناوری ایلان ماسک
آلزایمر دیابت کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده