چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
وضعیت میكروبی سسهای سالاد
سسهای آماده جهت سالاد مانند مایونز كه در سطح تجارتی تهیه میشود حاوی سركه (اسید استیك) یا آب لیمو بهعنوان نگاهدرنده است. اگر مقدار اسید استیك از ۱/۵درصد تجاوز كند، محصول نهائی قابل مصرف نبوده و طعم آن نامطلوب است و اگر از مقدار فوق خیلی كمتر باشد سس زود فاسد میشود. طبق آزمایش و تجربیات انجام شده قابلیت نگهداری مایونز آماده در شرایط مناسب و سرما بین سه تا شش ماه است. سس مایونز حالت خامهای و رنگ زرد بسیار كمرنگ با طعم ملایم داشته، PH آن معمولا بین ۳/۶تا ۴است كه بیشتر مربوط به وجود اسید استیك به مقدار ۰/۵ تا۱/۲درصد است. وجود این اسید و سایر اسیدهای آلی برای طعم و مزه سس و نگاهداری آن ضروری میباشد. به هر حال اغلب بنزووات سدیم و یا سربات پتاسیم بهعنوان نگاهدارنده به سس مایونز اضافه میشود میزان روغن مایع محتوی سس از ۶۵تا ۸۰درصد متغیر است. در فاز آب مقدار نمك طعام حدود ۹تا ۱۱درصد و شكر ۷تا ۱۰درصد میباشد. میكروارگانیزمهای موجود در سس از اجزای تركیب دهنده آن، وسایل و تجهیزات تولید و از هوا منشأ میگیرند. تعدادی از میكروارگانیزمها میتوانند در PH پائین این فراورده زنده بمانند و معمولا به تعداد بسیاركم در سس وجود دارند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
تهران شهرداری تهران پلیس بارش باران قتل زلزله حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
مسکن خودرو حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب صدا و سیما
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون