سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
گل کلم سرخ شده
مواد لازم
گل کلم:
یک کیلو
تخم مرغ:
۲ عدد
جعفری خرد شده:
۲ قاشق غذاخوری
روغن کانولا:
۲ قاشق غذاخوری
آرد:
۳ قاشق غذاخوری
جو یا جو دو سر خوب آسیاب شده:
۳ قاشق غذاخوری
ماست:
۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
روغن کافی برای سرخ کردن
گل کلم ها را به اندازه گل های کوچک برش بزنید، بشویید و در آب جوش نمک دار بپزید تا کمی نرم شود. پس از پخت آن را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود. در ظرفی، تخم مرغ، ماست و روغن را هم بزنید و سپس جعفری خرد شده، آرد، جو آسیاب شده، ماست و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. گل کلم ها را در مایه فرو ببرید و در روغن سرخ کنید و با سس یا ماست سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست