پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا

پوست پرتقال شکلاتی


پوست پرتقال شکلاتی

● مواد لازم:
▪ پرتقال تامسون - یک عدد بزرگ
▪ شکر - سه چهارم لیوان
▪ آب - نصف لیوان
▪ چیپس شکلاتی - نصف لیوان
● طرز تهیه:
با استفاده از پوست کن، پوست پرتقال را به اندازه ۳ سانتی متر از بالا …

مواد لازم:

پرتقال تامسون - یک عدد بزرگ

شکر - سه چهارم لیوان

آب - نصف لیوان

چیپس شکلاتی - نصف لیوان

طرز تهیه:

با استفاده از پوست کن، پوست پرتقال را به اندازه ۳ سانتی متر از بالا به پایین بگیرید. در ظرفی حاوی آب در حال جوش، پوست پرتقال ها را بریزید و پس از یک دقیقه، با آب سرد بشویید. این کار را ۲ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. شکر و نصف لیوان آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. پس از جوش آمدن پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کمی نرم شود. پوست ها را با استفاده از انبرک روی کاغذ روغنی بچینید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا کمی خشک شود. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. چیپس شکلاتی را در ظرف بریزید و به شیوه بن ماری آن را ذوب کنید. پوست پرتقال را درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.