یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
پوست پرتقال شکلاتی
مواد لازم:
پرتقال تامسون - یک عدد بزرگ
شکر - سه چهارم لیوان
آب - نصف لیوان
چیپس شکلاتی - نصف لیوان
طرز تهیه:
با استفاده از پوست کن، پوست پرتقال را به اندازه ۳ سانتی متر از بالا به پایین بگیرید. در ظرفی حاوی آب در حال جوش، پوست پرتقال ها را بریزید و پس از یک دقیقه، با آب سرد بشویید. این کار را ۲ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. شکر و نصف لیوان آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. پس از جوش آمدن پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کمی نرم شود. پوست ها را با استفاده از انبرک روی کاغذ روغنی بچینید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا کمی خشک شود. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. چیپس شکلاتی را در ظرف بریزید و به شیوه بن ماری آن را ذوب کنید. پوست پرتقال را درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست