پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا
پوست پرتقال شکلاتی
مواد لازم:
پرتقال تامسون - یک عدد بزرگ
شکر - سه چهارم لیوان
آب - نصف لیوان
چیپس شکلاتی - نصف لیوان
طرز تهیه:
با استفاده از پوست کن، پوست پرتقال را به اندازه ۳ سانتی متر از بالا به پایین بگیرید. در ظرفی حاوی آب در حال جوش، پوست پرتقال ها را بریزید و پس از یک دقیقه، با آب سرد بشویید. این کار را ۲ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. شکر و نصف لیوان آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. پس از جوش آمدن پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کمی نرم شود. پوست ها را با استفاده از انبرک روی کاغذ روغنی بچینید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا کمی خشک شود. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. چیپس شکلاتی را در ظرف بریزید و به شیوه بن ماری آن را ذوب کنید. پوست پرتقال را درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری شورای حکام دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب
تهران محیط زیست قتل پلیس راهور شهرداری تهران سازمان هواشناسی سیاست ترافیک خانواده بارش باران مشهد بیمارستان
خودرو بانک مرکزی برق قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار مالیات مسکن
فضای مجازی سینما موسیقی مجید قناد عمو قناد تلویزیون امام خمینی (ره) سینمای ایران صدا و سیما سریال فیلم پیمان جبلی
فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه جنگ غزه لبنان حماس حزب الله لبنان چین جو بایدن
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال رضا درویش باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر ایران والیبال کیلیان امباپه
ناسا همستر کامبت اینترنت سامسونگ اینستاگرام گوگل اپل
زنان کاهش وزن خواب قهوه صبحانه استرس ویتامین D کبد چرب