یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خوراک اسفناج و گلابی


خوراک اسفناج و گلابی

● مواد لازم برای سه نفر
▪ یک عدد گلابی
▪ هشت برگ کوچک اسفناج
▪ صد گرم گوجه گیلاسی
▪ چهار عدد پیازچه
▪ نصف خیار
▪ ۵۰ گرم تربچه
▪ مواد لازم برای سس
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ سه قاشق مرباخوری …

مواد لازم برای سه نفر

یک عدد گلابی

هشت برگ کوچک اسفناج

صد گرم گوجه گیلاسی

چهار عدد پیازچه

نصف خیار

۵۰ گرم تربچه

مواد لازم برای سس

آب یک عدد لیموترش

سه قاشق مرباخوری شیر

دو قاشق مرباخوری سس خردل

چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون

نصف قاشق مرباخوری سرکه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روی آن بریزید.

مریم سعادتی