سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
تاثیر ویتامین ها در کاهش سرطان
آیا شما هم برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان در رژیم غذایی خود تغییر داده اید؟ به گزارش «MSN» برای کاهش خطر ابتلا به سرطان تنها مصرف مولتی ویتامین کافی نیست بلکه مصرف مواد مغذی و پرهیز از مواد مضر نیز جزو ضروریات این برنامه است. در این مطلب به فهرستی از ویتامینهای ضدسرطانی اشاره می کنیم.
۱) ویتامین C؛ رژیم غذایی غنی از ویتامین C در کاهش سرطان نقش دارد.
۲) ویتامین E؛ این ویتامین در میوه های مغزدار، تخمه آفتاب گردان، بادام، زیتون و... موجود و در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است.
۳) بتاکاروتن؛ مصرف بیش از حد مکمل های بتاکاروتن خطر ابتلا را به سرطان افزایش می دهد. بتاکاروتن در میوه ها و سبزی هایی با رنگ های متنوع مانند هویج، سبزی هایی با برگ های سبز پررنگ، طالبی و کلم بروکلی وجود دارد.
۴) لیکوپن؛ که در گوجه فرنگی، گریپ فروت، هندوانه، زردآلو و... موجود است .
۵) فولات؛ این ماده نوعی ویتامین B است، و برای جلوگیری از بروز نارسایی های مادرزادی ضروری است. کمبود فولات خطر ابتلا را به سرطان سینه و روده افزایش می دهد. فولات در سبزی، غلات سبوس دار، میوه و حبوبات موجود است.
۶) ویتامین D؛ این ویتامین نقش موثری در کاهش سرطان روده، پروستات و سینه دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست