چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

آش سبزی شیرازی


آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی که محتوی سبزیجات و حبوبات است، غذای مقوی محسوب می شود که مصرف آن را پیشنهاد می کنیم.

آش سبزی شیرازی که محتوی سبزیجات و حبوبات است، غذای مقوی محسوب می شود که مصرف آن را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم:

* گوشت گوسفند - ۷۵۰گرم * برنج - ۳۸۰گرم * عدس - ۱۸۰گرم

* نخود، لوبیاچیتی، لوبیاسفید - از هر کدام ۱۸۰گرم

* مرزه خشک - ۲قاشق غذاخوری

* پیازداغ - ۴ قاشق غذاخوری * پودرگشنیز، پودر زیره سیاه - به میزان لازم

* پودر دارچین، زردچوبه - به میزان لازم * نمک، فلفل، روغن - به میزان لازم

* سبزی تازه خرد شده - (ترخون ۵۰گرم، تره خرد شده ۲۰۰گرم)

طرز تهیه:

* تخم گشنیز را قبل از پودر کردن کمی تفت می دهیم تا بو داده شود و عطر آن بهتر باشد. برنج و حبوبات را حتما از شب قبل خیس می کنیم.

* ظرف مناسب را روی حرارت می گذاریم و داخل آن مقداری آب می ریزیم و برنج را اضافه می کنیم. در ظرف را می گذاریم تا به مدت ۲ساعت با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد.

* گوشت را با زردچوبه و نمک و پیاز می پزیم و بعد ریش ریش می کنیم.

* حبوبات را جداگانه می پزیم. عدس را هم جداگانه می پزیم.

بعد از ۲ساعت که برنج پخته شد، نصف حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم. نصف عدس را هم به مواد اضافه می کنیم.

* سبزیجات را هم به مواد اضافه می کنیم، سبزی این آش باید کمی درشت خرد شود.

* نصف گوشت پخته شده را هم اضافه می کنیم سپس در ظرف را می بندیم تا با شعله کم جا بیفتد.

* گوشت و حبوباتی را که کنار گذاشتیم با هم مخلوط می کنیم و کاملا آسیاب می کنیم تا له شود و موقع اضافه کردن به آش، آن را لعابدار کند.

* بعد از مدتی مواد کوبیده شده را به آش اضافه می کنیم و می گذاریم دوباره با حرارت کم بپزد.

* بعد از ۴۰دقیقه که مواد کوبیده شده هم با بقیه مواد پخت، نصف پیازداغ و ادویه و نمک و سبزی خشک را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰دقیقه روی حرارت کم می گذاریم.

* با پیازداغ یا کمی از حبوبات که کنار گذاشته بودیم روی آن را تزیین می کنیم.