دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک انجیر و ماست


کیک انجیر یکی دیگر از کیک‌های میوه‌ای است که در آن به جای شیر از ماست استفاده می‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در ترکیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، کیکی خوشمزه را ایجاد می‌کند.
● …

کیک انجیر یکی دیگر از کیک‌های میوه‌ای است که در آن به جای شیر از ماست استفاده می‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در ترکیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، کیکی خوشمزه را ایجاد می‌کند.

مواد لازم برای ۸ نفر:

- ۱۰ عدد انجیر متوسط (هر کدام را به ۸ قسمت تقسیم کنید)

- ۳ قاشق سوپ‌خوری عسل

- ۲۰۰گرم یا یک پیمانه کره نرم‌شده

- ۱۷۵گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قند

- پوست رنده‌شده یک عدد لیموترش

- پوست رنده‌شده نصف پرتقال

- ۴ عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)

- ۲۲۵ گرم یا ۲ پیمانه آرد سفید گندم

- یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

- یک قاشق چای‌خوری سودا

- ۲۵۰ میلی‌لیتر یا یک پیمانه ماست

- مقداری عسل برای براق کردن انجیرهای پخته روی کیک

طرز تهیه:

۱ ) فر اجاق گاز را روی ۱۸۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت یا شماره ۴ از قبل گرم کنید. قالب کیکی با قطر ۲۳سانتی‌متر را آماده کنید، سپس کف و دیواره آن را بعد از چرب کردن با روغن مایع، با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید.

حالا برش‌های انجیر را در کنار و همچنین روی هم در کف قالب بچینید و ۳ قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.

۲ ) کره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط کردن آنها بکنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف کند. سپس کم‌کم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

۳ ) مواد لازم خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس کمی از آن را به مخلوط کرمی اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس یک قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین کار را به نوبت تا زمانی تکرار کنید که مخلوط خشک و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.

۴ ) کاسه تمیزی آماده کنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌کن آن‌قدر بزنید تا پف کرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را یکی‌دو بار به آرامی انجام دهید. مایه کیک را روی انجیرها بریزید و به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.