دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
اثرات مثبت و منفی نوشیدن سرکه سیب را بشناسید!
یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش آری و خیر است.
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی خطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروب های مفید فراوانی است - انواع مختلف باکتری و مخمر - اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروب ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل می شود. این نام شیمیایی سرکه است، که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب می بخشد.
اسیدیته اسید استیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، می رسد، این اندام می تواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب می شود.
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی شود، زیرا می تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج می برید - در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی کنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی می ماند - بهتر است از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید. بنابر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب می تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط می تواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره های گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش می یابد.
شاید اکنون این گونه به نظر برسد که نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بی خطر نیست، که البته این گونه نیست. در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به یک بیماری مبتلا نباشید که می تواند در نتیجه مصرف این محصول تشدید شود، سرکه سیب می تواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند، که از آن جمله می توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج می برند، کشتن باکتری بیماری زای ای کولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آن اشاره کرد.
اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه محسوب می شود. برای کمک به تقویت گوارش خود می توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان 8 اونسی (237 میلی لیتر) آب رقیق کرده و 10 دقیقه پیش از وعده های غذایی مصرف کنید تا از فویاد سلامت آن بهره مند شوید. اگر با توجه به بیماری هایی که به آنها مبتلا هستید درباره بی خطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینما مهاجرت نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب