شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل گیاهی


دلمه فلفل گیاهی

● مواد لازم برای چهار عدد
▪ ۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد
▪ ½ پیمانه هویج رنده شده
▪ ¼ پیمانه پیاز خرد شده
▪ ¾ پیمانه بلغور
▪ ۳/۱ …

مواد لازم برای چهار عدد

۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد

½ پیمانه هویج رنده شده

¼ پیمانه پیاز خرد شده

¾ پیمانه بلغور

۳/۱ پیمانه کشمش پلویی

۴ فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ

¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده

½ پیمانه آب

۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته

روش تهیه

۱) عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم.

۲) در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.

۳) پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم.