چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خواص ۹ گیاه تازه


خواص ۹ گیاه تازه

در این مطلب به بررسی خواص چند گیاه تازه می پردازیم.

در این مطلب به بررسی خواص چند گیاه تازه می پردازیم.

رزماری: به نقل از سایت «یاهو هلث»، تقویت کننده مغز و عملکرد آن است.

ریحان: سرشار از آنتی اکسیدان است و رادیکال های آزاد بیماری زا را از بین می برد.

جعفری: از ایجاد تومور و سرطان سینه پیشگیری می کند.

گشنیز: منبع عالی ویتامین K است که استخوان ها را تقویت و از بروز بیماری استخوان پیشگیری می کند.

دارچین: نتایج بررسی ها نشان می دهد که میزان قند در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

نعناع: سندروم روده را تسکین می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

زیره سیاه: گیاهی قوی است که با جرم دندان مقابله می کند، از بروز زخم معده نیز پیشگیری می کند.

زنجبیل: در زنان باردار و بیماران شیمی درمانی، حالت تهوع را برطرف می کند.

آویشن: منبع غنی آهن است که از کم خونی به ویژه در دوران بارداری پیشگیری می کند.