جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

آش گوجه فرنگی | طرز تهیه آش گوجه فرنگی


مواد لازم برای آش گوجه فرنگی
 
برنج 200 گرم
سبزیجات1 کیلو
گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند500 گرم
لپه3 قاشق
رب گوجه فرنگی5 یا 6 قاشق
مارچوبه2 قاشق
نعناع خشکیک قاشق
پیاز بزرگ4 عدد
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم
 
 

آش گوجه فرنگی | طرز تهیه آش گوجه فرنگی
 
طرز تهیه  آش گوجه فرنگی
در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. دو عدد پیاز را خرد کرده و آنها را داخل روغن داغ، سرخ می کنیم تا طلائی شود.
 سپس 4 یا 5 لیوان آب داغ، لپه، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده داخل قابلمه اضافه می کنیم و 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.
برنج را شسته و به آش اضافه می کنیم و می گذاریم 15 الی 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا کمی بپزد.
دو پیاز دیگر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم. گوشت ها را به صورت کوفته هایی با ضخامت 2 سانتیمتر گرد می کنیم و در آش می اندازیم. سبزیجات (جعفری، نعناع، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان) را نیز خوب خرد کرده و داخل آش می ریزیم. می گذاریم آش، 15 الی 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند.
رب گوجه فرنگی و مارچوبه را اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم و باز چند دقیقه دیگر آن را روی حرارت رها می کنیم. سپس آش را داخل ظرف مناسب می کشیم. برای تزئین روی آش، نعناع را در روغن سرخ کرده و روی آش می ریزیم.
 

آش گوجه فرنگی | طرز تهیه آش گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد آش گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش گوجه فرنگی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش گوجه فرنگی ، طرز تهیه آش گوجه فرنگی