چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ موزی | طرز تهیه پودینگ موزی
مواد لازم برای پودینگ موزی
طرز تهیه پودینگ موزی
نکات تکمیلی در مورد پودینگ موزی
شیر :1/5 تا 2 لیتر
نشاسته ذرت :یک پیمانه
گلاب :یک پیمانه یا کمتر
موز رسیده و شیرین :2 تا 3 عدد
وانیل :1/2 قاشق چایخوری
گردو نگینی :نصف پیمانه
شکر :یک پیمانه
موز را باید همان لحظه رنده کنید تا سیاه نشود، نشاسته، شکر و شیر را در یک قابله اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی شروع به غلیظ شدن کند.
بعد گلاب و وانیل را اضافه کنید و غلیظ که شد موز را بریزید و در آخر زعفران را اضافه کنید.
با کمک کمی پودر کاکائو یا زعفران می توانید به پودینگ تان رنگ دهید.
مثل فرنی رویه می بندد و موزها هم زیاد بمانند سیاه می شوند برای اینکه رویه ضخیمی نبند می توانید کمی که از حرارت افتاد رویش را سلفون بکشید و بعد بگذارید تا خنک شود.
پودینگ موزی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پودینگ موزی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست