پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کته


مواد لازم کته

برنج 4 پیمانه
آب 6 پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه کته

طرز تهیه کته

    ابتدا آب و نمک و روغن را می گذاریم کامل جوش بیاید و بعد برنج را به آن اضافه می کنیم. وقتی آب برنج کشیده شد، موقع دم کردنِ آن است. برنج را به شکل مخروطی در می آوریم.
    حرارت شعله را کم می کنیم و درِ قابلمۀ برنج دم کنی می گذاریم.
    اگر از پلوپز برای درست کردن برنج استفاده می کنید، دقت کنید که اندازۀ آب در ازای هر پیمانه برنج فقط یک پیمانه باشد. بهتر است درجهٔ ته دیگ را اول روی کمترین حد بگذارید و وقتی یک بار پلو پز خاموش شد، دوباره درجه را به دلخواه تنظیم کنید. هنگام استفاده از پلوپز نیز بگذارید آب کاملاً جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید.
 


طرز تهیه کته

نکات تکمیلی در مورد کته

کته جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کته