جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه راویولی چغندر با کره


مواد لازم برای راویولی چغندر با کره
 
چغندر 2 عدد (بزرگ)
پنیر ریکوتا 1/2 فنجان
نان خشک 2 قاشق غذاخوری
کره 115 گرم
پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستا 600 گرم (شکلی)
 

طرز تهیه راویولی چغندر با کره
 
طرز تهیه راویولی چغندر با کره
 
فر را با درجه حرارت 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
چغندر ها را به صورت تک تک داخل فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت کبابی کنید تا خوب نرم شوند و به راحتی چاقو درون آنها فرو برود. سپس فویل را با دقت باز کنید (بگذارید بخار آن برود) تا خنک شود و پوست چغندر ها را بگیرید و در یک کاسه رنده کنید.
پنیر ریکوتا، نمک و فلفل را اضافه کنید تا خوش طعم شود و با خرده های نان ترکیب کنید.
پاستا را جوشانده و آبکش کنید. روی پاستا را بپوشانید و یک کاسه پر از آب را نزدیک دستتان بگذارید. با یک قاشق چایخوری مقداری از چغندر را به داخل نصف هر یکی از پاستاها بریزید، نوک انگشتتان را داخل آب فرو ببرید و لبه های هر کدام از پاستا ها را تر کنید و بعد پاستا را تا کنید و لبه های آن را به هم بچسبانید تا به شکل یک نیم دایره تو پر دربیاید.
کره را داخل یک قابلمه با درجه حرارت ملایم آب کنید و بگذارید گرم بماند.
راویولی ها را به قابلمه کره انتقال داده، در قابلمه بچرخانید تا همه آنها کره ای شوند و بعد از پخت در 8 بشقاب تقسیم کنید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید.
 
 

طرز تهیه راویولی چغندر با کره
نکات تکمیلی در مورد راویولی

راویولی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
راویولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه راویولی چغندر با کره