دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

کباب تابه ای | طرز تهیه کباب تابه ای با فر


 مواد لازم برای کباب تابه ای با فر

گوشت چرخ کرده:600 گرم

پیاز ریز رنده شده:2 عدد

پودر سوخاری:3 قاشق غذا خوری

سس خردل:یک قاشق غذا خوری

زعفران، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

کره:2 قاشق غذا خوری


کباب تابه ای | طرز تهیه کباب تابه ای با فر

طرز تهیه کباب تابه ای با فر

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سوخاری، سس خردل و نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا حسابی چسبنده شود.

گوشت را نیم ساعت در فریزر بگذارید.

فر را از قبل گرم کرده، سینی فر را چرب کنید.

در این مرحله تمام گوشت را کف سینی پهن کرده، به آن برش های هم اندازه داده، روی آن را کاغذ آلومینیوم بکشید و در فر بگذارید.

ابتدا با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه و بعد حرارت را کم کنید و 40 دقیقه هم با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا پخت غذا کامل شود.

بهتر است در مرحله آخر کمی کره و زعفران و آبلیمو روی کباب ها بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.

در نهایت چند عدد گوجه را نیز کباب کنید.

کباب را در دیس بگذارید و با گوجه و پودر سماق و چند برش لیمو تزئین کرده، با پلو زعفرانی میل کنید.


کباب تابه ای | طرز تهیه کباب تابه ای با فر

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کباب تابه‌ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کباب تابه ای ، طرز تهیه کباب تابه ای با فر