دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پای سیب


 طرز تهیه پای سیب

آشپزخانه نمناک

آموزش شیرینی پزی

مواد لازم برای تهیه خمیر پای:

آرد  2 فنجان

نمک  1 قاشق چایخوری

آب سرد  5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ  1 عدد

شیر  به مقدار لازم برای روی پای سیب

  

مواد لازم برای داخل پای سیب

شکر   1/3 فنجان

شکر قهوه ای  1/3 فنجان

نمک 1/4 قاشق چایخوری

دارچین  1 قاشق چایخوری

جوز (هندی )   1قاشق چایخوری

آرد  3 قاشق غذاخوری

سیب متوسط پوست کنده و خرد شده  6 الی 8 عدد

  

طرز تهیه:

طرز تهیه خمیر پای سیب :

داخل یک ظرف مواد اولیه خمیر پای را به خوبی مخلوط می کنید و با دست شروع به ورز دادن مواد می کنید.


طرز تهیه پای سیب

یک سطح پلاستیکی و یا چوبی را آرد بپاچید و خمیر را بر روی ان با وردنه صاف کنید تا حدی که خمیر با ضخامت مورد نظر برسد.


طرز تهیه پای سیب

خمیر را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و اضافه های ان را جدا کنید. خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا به اصطلاح کمی خودش را بگیرد.


طرز تهیه پای سیب

مواد داخل پای را داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط می کنید.

 
طرز تهیه پای سیب

اضافه های خمیر را به صورت نوارهای باریک برش بزنید تا روی پای را با ان بپوشانید.


طرز تهیه پای سیب
 

 خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد پای را داخل ان بریزید.


طرز تهیه پای سیب

 تخم مرغ را خوب بزنید و با برس به روی مواد بمالید.


طرز تهیه پای سیب

خمیرهای نواری را روی پای بچینید و با برس شیر را روی پای بمالید به طوری که شیر پای را کاملا خیس کند.

 
طرز تهیه پای سیب

 فر را به مدت 15 دقیقه با درجه ی 200 درجه سانتی گرادگرم کنید. سپس فر را روی درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پای سیب را داخل فر قرار دهید. 

45 دقیقه زمان مناسب پخت پای سیب است .

نکات تکمیلی در مورد پای سیب

پای سیب جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پای سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای سیب