چهارشنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 19 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد


 مواد لازم براونی فندقی بدون آرد

شکلات سیاه 200 گرم
کره 150 گرم
مغز فندق ⅓ 1 پیمانه
شکر ⅓ 1 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
پودر کاکائو ½1 قاشق سوپ خوری
شیره انگور 1 قاشق سوپ خوری
وانیل ½ قاشق چای خوری
کره به مقدار لازم
خامه زده شده به مقدار دلخواه برای سرو
توت فرنگی به مقدار دلخواه
 


طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد

 طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد


    فر را تا 180 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. قالب 23 سانتی متری را با کره آب شده چرب کنید. کف و دیواره‎ ها را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی پزی) بپوشانید.
    شکلات را خرد کنید و کره هم دمای محیط را که تکه تکه کرده اید، در یک کاسه نسوز با شکلات مخلوط کنید.
    کاسه را روی یک تابه گود که تا نیمه با آب در حال جوش پر است، قرار دهید (مطمئن شوید کاسه با آب برخورد ندارد). برای 4 دقیقه این مخلوط را به این صورت حرارت دهید. گاهی هم بزنید تا وقتی که شکلات و کره آب شده و یک‎دست شوند. مخلوط را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
    مغز فندق را برشته کنید و آن را در یک پارچه تمیز قرار دهید و بمالید تا پوست هایش بریزد. سپس فندق ها و پودر کاکائو را آسیاب کنید.
    زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و 3 سفیده را همراه با 2 قاشق سوپ خوری شکر کنار بگذارید. 3 سفیده تخم مرغ در این دستور پخت مورد استفاده قرار نمی گیرد که می توانید در ظروف مناسب فریزر یا کیسه فریزر بریزید و به طور کامل در آن را ببندید و فریز کنید. سفیده تخم مرغ را کنار مواد بودار درون فریزر قرار ندهید و آن ها را درون یک یا دو لایه کیسه فریزر بگذارید که هوا به آن نرسد. سفیده تخم مرغ فریز شده به مدت 3 ماه قابل نگهداری است و می توانید برای تهیه کیک و شیرینی جات آن را خارج کنید و وقتی یخ آن آب شد، هم بزنید و استفاده کنید.
    زرده ها و بقیه شکر دانه ریز را در ظرفی بزرگ مخلوط کنید و با هم زن برقی 10 دقیقه هم بزنید تا وقتی که مخلوط غلیظ و کم رنگ شود.
    مخلوط شکلات، شیره انگور و وانیل را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود. مخلوط فندق را نیز اضافه کنید.
    با هم زن برقی سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای خشک و تمیز بزنید تا سفت شوند و وقتی کاسه را برعکس می کنید، نریزد. شکر کنار گذاشته شده را اضافه کنید و برای 2 دقیقه هم بزنید تا مخلوط سفت و صاف شود. به آرامی، مخلوط سفیده را در مخلوط شکلات درون تابه بریزید.
    کیک را برای 50-45 دقیقه در فر بگذارید. وقتی که یک خلال دندان در آن بزنید و محتویات کیک به آن نچسبد، براونی شما آماده است؛ 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
     کیک را به صورت تکه های مثلثی برش بزنید، خامه را هم بزنید و آن را داخل قیف بریزید؛ با شکل دلخواه روی براونی بریزید و توت فرنگی‎ها را برش دهید و کنار یا روی براونی بگذارید.
 


طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد

نکات تکمیلی در مورد براونی فندقی

براونی فندقی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
براونی فندقی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد