پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
سالاد شیرازی | طرز تهیه سالاد شیرازی
خیار 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
پیاز 3 عدد متوسط
آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (در صورت تمایل)
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را خوب می شوییم و ریز خرد می کنیم.سپس آنها را با هم مخلوط می کنیم.
بسته به نوع ذائقه مان، آب لیمو یا آب غوره یا مخلوط هر دو را به سالاد افزوده و کمی نمک به سالاد می زنیم. (دقت داشته باشید که مقدار نمک آن نباید زیاد شود).
در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعناع خشک به سالاد بیفزایید.
حداقل 10 تا 20 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.
سالاد شیرازی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سالاد شیرازی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست