چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر


توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر

▪ از مصرف خامه غیرپاستوریزه خودداری نمائید .
▪ کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها بمدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است . برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .
▪ ا ز …

از مصرف خامه غیرپاستوریزه خودداری نمائید .

کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها بمدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است . برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .

ا ز مصرف کره غیرپاستوریزه و بصورت مستقیم خودداری کنید .

توجه :

کره غیرپاستوریزه و فله را میتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .

بستنی های سنتی باید از شیرپاستوریزه تهیه شوند .

از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید .

از مصرف پنیر تازه بپرهیزید .

پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگیهای میکروبی گردد .

هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علائم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد .

کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید .