شنبه, ۲ فروردین, ۱۴۰۴ / 22 March, 2025
مجله ویستا

راههای از بین بردن بوی بد مرغ


گرفتن بوی بد مرغ در غذا

ابتدا از سلامت مرغ باید مطلع باشید. رنگ پوست مرغ نباید زرد باشد و باید یک حالت صورتی کم رنگ داشته باشد و مرغ نباید قبل از پخت بوی خاصی داشته باشد. قرار نیست مرغ قبل از پختن بوی مطبوعی داشته باشد.

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ ، روش های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره می کنیم.


راههای از بین بردن بوی بد مرغ

از بین بردن بوی بد مرغ

اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز ، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید .

مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.

با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت 30دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، 2چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

راههای از بین بردن بوی بد مرغ