جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت | طرز تهیه بیسکویت پنیری


مواد لازم برای بیسکویت پنیری
 
آرد:2 فنجان
کره سرد:7 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز:نصف قاشق سوپخوری
نمک:1/4 قاشق سوپخوری
پودر زنیان:نصف قاشق سوپخوری
پودر زیره:نصف قاشق سوپخوری
بکینگ پودر:1 ونیم قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده:2 عدد
پنیر رنده شده:1 ونیم فنجان
شیر یا دوغ:نصف فنجان
نمک دریایی:به مقدار لازم
 
 

بیسکویت | طرز تهیه بیسکویت پنیری
 
طرز تهیه بیسکویت پنیری
فر را روی دمای 190 درجه سلسیوس تنظیم می کنیم.
آرد را آورده و بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.سپس فلفل سیاه، قرمز، زنیان و زیره را به آن اضافه می کنیم. بعد از آن نوبت به کره می رسد. کره باید سرد باشد. آنرا با دست کاملا با آرد مخلوط می کنیم. زمانی که کره زیر دستمان شروع به آب شدن کرد، آن را بمدت 2 الی 3 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا دوباره سرد شود و بعد دوباره خمیرمان را ورز می دهیم البته اینکار را نباید زیاد انجام دهیم.
پنیر و پیاز را به خمیر اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
خمیر را به کمک رول پهن می کنیم.
آنها را به شکل مربعهای 2در 2 برش می دهیم.
نمک دریا را روی آنها می پاشیم.
بیسکویت ها را بمدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
زمانی که بیسکویتها قهوه ای شدند آنها را از داخل فر بیرون می آوریم.
بیسکویتها را به سینی دیگری منتقل می کنیم تا کاملا سرد شوند.
به محض اینکه بیسکویتها سرد شدند آنها را داخل ظرف درب داری می گذاریم.
هر بار قبل لز خوردن بیسکویتها آنها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل فر گرم می کنیم.
 

بیسکویت | طرز تهیه بیسکویت پنیری
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت

بیسکویت جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بیسکویت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

بیسکویت ، طرز تهیه بیسکویت پنیری