دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

تبوله لبنانی | طرز تهیه تبوله لبنانی


مواد لازم تبوله لبنانی


بلغور گندم     2 پیمانه
آب جوش     4 پیمانه
جعفری تازه     3 پیمانه
نعناع تازه     ½ 1 پیمانه
پیازچه     8 عدد
پیاز کوچک قرمز     2 عدد
خیار خرد شده بزرگ     1 عدد
روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه     ½ پیمانه
گوجه فرنگی کوچک     2 عدد
کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین     یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس:
خردل     2 قاشق چایخوری
موسیر     1 عدد متوسط
روغن زیتون     ⅔ پیمانه
سرکه انگور     ½ پیمانه
فلفل     1 قاشق غذا خوری
نمک     2 قاشق غذا خوری


تبوله لبنانی | طرز تهیه تبوله لبنانی

 

طرز تهیه تبوله لبنانی


    در  یک کاسه متوسط، آب جوش و بلغور گندم را می ریزیم و هم می‎ زنیم. روی آن را می پوشانیم و برای مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم. پس از نیم ساعت آن را آبکشی می کنیم به طوری که تمام آب آن گرفته شده و خشک شود.
    تمام سبزیجات را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را ساطوری کرده، خرد می کنیم. بلغور آب گرفته را دوباره در کاسه می ریزیم و جعفری خرد شده، نعنای خرد شده، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده، خیار رنده شده و آب لیمو را روی آن می ریزیم. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آنها اضافه می کنیم. آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. پوست موسیر را می گیریم و سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک کاسه دیگر، موسیر خرد شده، خردل، سرکه و ½ قاشق چایخوری نمک را می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. سپس باقی مانده روغن زیتون را به آهستگی و به طور مداوم و پیوسته به آن می افزائیم و مرتباً با همزن دستی مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد حل شده و یکدست شوند. این مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    چند برگ کاهو در یک دیس می چینیم و سپس تبوله را روی آن به صورت کومه می ریزیم و سپس گوجه های کوچک را از وسط دو نیم کرده و آنها را روی تبوله می ریزیم. سپس ¼ پیمانه از سس را روی گوجه ها می دهیم و کمی فلفل روی آن می پاشیم و باقیمانده سس را در یک ظرف مناسب ریخته و هنگام سرو، سس را کنار آن می گذاریم.
 


تبوله لبنانی | طرز تهیه تبوله لبنانی

نکات تکمیلی در مورد تبوله لبنانی

تبوله لبنانی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
تبوله لبنانی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

تبوله لبنانی ، طرز تهیه تبوله لبنانی