جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

راز خوشرنگ شدن فسنجان


یک اصل مهم برای خوشطعم شدن و خوش رنگ شدن خورشت فسنجان اضافه کردن مواد خاص علاوه بر مواد لازم و اولیه اصلی این خورشت است. برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید. اول برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود.


راز خوشرنگ شدن فسنجان
 
 
برای  خوشرنگ تر شدن باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
دقت کنید که شکلات های تخته ای موجود در قنادی ها هم به اندازه ی شکلات های بسته ای می توانند خورشت فسنجان را خوشرنگ کنند.
راز خوشرنگ شدن فسنجان


همچنین مشاهده کنید