دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

گراتن قارچ | طرز تهیه گراتن قارچ


مواد لازم گراتن قارچ


سیر له شده 1 حبه
قارچ ورقه شده 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 2/1 فنجان
کره 1قاشق سوپخوری
سیب زمینی نازک ورقه شده 1 کیلو
پنیرگودا 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر 3/2 فنجان

طرز تهیه گراتن قارچ

فر را با 400 درجه فارنهایت گرم کنید . با کره و سیر له شده کف ظرف پیرکس را چرب کنید . نیمی از سیب زمینی های ورقه شده را کف ظرف پهن کنید . قارچ را روی آن بریزید و با بقیه سیب زمینی روی قارچ را بپوشانید . تخم مرغها را بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند بعد شیر و خامه و نمک و فلفل را اضافه کرده روی غذا بریزید و مدت یکساعت در طبقه وسط فر بگذارید . پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و دوباره بمدت 25 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی شود . وقتی از فر خارج کردید میتوانید کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید .

توجه :1- نوع پنیر از انواع کشدار نباشد و فقط ذوب شود .2- سیب زمینی ها کاملاٌ نازک ورقه شود . 3- میتوان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در این صورت غذا کم چربی خواهد شد.


گراتن قارچ | طرز تهیه گراتن قارچ

نکات تکمیلی در مورد گراتن قارچ

گراتن قارچ جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
گراتن قارچ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گراتن قارچ ، طرز تهیه گراتن قارچ