دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

فوندو پنیری | طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی


مواد لازم برای فوندو پنیری مکزیکی

گوجه فرنگی خرد شده :410 گرم

پیاز خرد شده :2/3 پیمانه
 
فلفل قرمز شیرین خرد شده :نصف پیمانه
 
فلفل چیلی سبز خرد شده :110 گرم
 
پنیر مونتری :3 پیمانه
 
پنیر مکعبی خرد شده :3 پیمانه
 
نان تست
 
شیر
 
 

فوندو پنیری | طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی
 
 
طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی
 
1.در یک قابلمه، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.  
 
2.در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
 
3. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
 
 

فوندو پنیری | طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد فوندو پنیری

فوندو پنیری جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فوندو پنیری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فوندو پنیری ، طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی