دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزهتر شدن آن
نوشتهی پیش رو مربوط به دستورالعمل تهیه کالباس خانگی میباشد. برای درست کردن کالباس خانگی میتوانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینهی مرغ و گوشت بوقلمون استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمهای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی
سینهی مرغ یا بوقلمون | 500 گرم |
روغن مایع | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آب و یخ | 100 گرم |
پودر آب پنیر | 15 گرم |
شیر خشک | 15 گرم |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
آرد سفید | 75 گرم |
سیر | 3 حبه |
ادویهجات مورد نیاز در تهیه کالباس خانگی
میخک | 1 عدد |
فلفل سفید | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1/5 قاشق چایخوری |
هل سائیده شده | 1/2 قاشق چای خوری |
آویشن | 1 قاشق چای خوری |
پودر ریشهی جوز | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 3 قاشق چای خوری |
طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه
- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.
- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویهها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفادهی هویج، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و پسته میتوانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظهی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
- کالباسها را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید و پس از آن میتوانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
راز و رمز و ترفندهای خوشمزه شدن کالباس خانگی
- میزان استفاده از سیر بسته به ذائقه افراد میتواند بیشتر باشد.
- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید میتوانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
- اگر از گوشت قرمز در تهیهی کالباس استفاده میکنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخارپز کنید.
- توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست