دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزه‌تر شدن آن


نوشته‌ی پیش رو مربوط به دستورالعمل تهیه‌ کالباس خانگی می‌باشد. برای درست کردن کالباس خانگی می‌توانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینه‌ی مرغ و گوشت بوقلمون استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

سینه‌ی مرغ یا بوقلمون500 گرم
روغن مایع50 گرم
تخم مرغ1 عدد
آب و یخ100 گرم
پودر آب پنیر15 گرم
شیر خشک15 گرم
شکر1 قاشق چای‌خوری
آرد سفید75 گرم
سیر3 حبه


ادویه‌جات مورد نیاز در تهیه‌ کالباس خانگی

میخک1 عدد
فلفل سفید1/2 قاشق چای‌خوری
پودر سیر1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل1/5 قاشق چای‌خوری
هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
پودر ریشه‌ی جوز1/4 قاشق چای‌خوری
نمک3 قاشق چای خوری

طرز تهیه‌ کالباس خانگی خوشمزه

  1. ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.
  2. گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
  3. گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
  4. در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
  5. آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
  6. در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
  7. سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
  8. کالباس‌ها را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید و پس از آن می‌توانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.


	طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزه‌تر شدن آن | وب

راز و رمز و ترفندهای خوشمزه شدن کالباس خانگی

  1. میزان استفاده از سیر بسته به ذائقه افراد می‌تواند بیشتر باشد.
  2. در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
  3. اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس  استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید.
  4. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس  باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید.

گروه آشپزی وب