سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی


یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.
مواد لازم :
شکر : نیم کیلو
پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
آب : دو لیوان

طرز تهیه :
قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل اون بمونه و بعد آبکش می کنیم . این مرحله رو کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عین حال تلخیش بره .

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

شکر رو با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می ذاریم تا قوام بیاد (برای اینکه بدونید روش قوام اومدن به چه صورتی هست لطفا اینجا رو کلیک کنید )

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو رو اضافه کرده و می ذاریم نیم ساعت روی حرارت بمونه .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه .

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



مطالب پیشنهادی :
مارمالاد هلو و انبه، مناسب فصل تابستان
طرز تهیه مربا لبو
طرز تهیه مربا زرشک
طرز تهیه مربا پوست پسته
طرز تهیه مربا کدو حلوایی