یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پوره گل کلم | طرز تهیه پوره گل کلم


مواد لازم پوره گل کلم

شیر  3 پیمانه
خامه     1 پیمانه
گل کلم 500 گرم
پیازچه 2ساقه
کره 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
نمک  1 قاشق چای خوری

 


پوره گل کلم | طرز تهیه پوره گل کلم


طرز تهیه پوره گل کلم


    گل کلم را به گل های کوچک تقسیم کنید.
    فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    ¼ گل های کوچک گل کلم را روی یک سینی فر قرار دهید و با روغن چرب کنید.
    آنها را با نمک مزه دار و حدود 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
    بقیه گل کلم ها را با شیر و خامه و ½ قاشق چای خوری نمک در یک  قابلمه روی حرارت متوسط مخلوط کنید.
    این مخلوط را به جوش بیاورید، در آن را بگذارید و حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
    گل کلم ها را از داخل شیر بیرون بیاورید و مخلوط شیر را نیز کنار نگه دارید.
    گل کلم ها را به میکسر منتقل کنید. ½ قاشق چای خوری نمک و کره را به مواد ضافه کنید. نصف شیر باقی مانده را نیز به آن اضافه کنید.
    پوره را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ است، بقیه شیر را اضافه کنید تا رقیق شود.
    سپس به مخلوط ادویه بزنید و در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با گل کلم های طلایی که داخل فر گریل شدند و پیازچه خردشده تزئین کرده و سرو کنید. 


پوره گل کلم | طرز تهیه پوره گل کلم

نکات تکمیلی در مورد پوره گل کلم

پوره گل کلم جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره گل کلم را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

پوره گل کلم ، طرز تهیه پوره گل کلم