سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)


مواد لازم کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)


گوشت ران مرغ 500 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
سیر 1 حبه
پیازچه 1 ساقه
سس باربیکیو 3 قاشق غذاخوری
سس گوجه (کچاپ) 2 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو 1 قاشق چای خوری
زنجفیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
کنجد سیاه 1 قاشق چای خوری
سس ورسترشایر 2 قاشق چای خوری


طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)

طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)


    ران مرغ بدون پوست که چربی هایش گرفته شده را خرد کنید.
    فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
    مواد لازم سس (سس گوجه، سس باربیکیو و سس ورسترشایر) را در کاسه ای ترکیب کنید.
    سیر، پیاز، مرغ، زنجفیل، پوست لیمو، سس باربیکیو، شکر، ½ قاشق چای خوری نمک را در غذاساز برای 1 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و چسبناک شوند.
    سفیده تخم مرغ را افزوده و با سرعت هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. با استفاده از دست های مرطوب، 1 قاشق چای خوری از مخلوط را به شکل توپ درآورده و روی سینی فر قرار دهید.
    این کار را با باقی مانده مخلوط تکرار کنید. برای 10 دقیقه آنها را در فر بپزید تا تقریبا بپزند.
    سینی را از فر دربیاورید. با قلمو نیمی از سس را روی کوفته ها بمالید، روی آنها کنجد بپاشید، سپس آنها را برای 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شده و کاملاً بپزند.
    برای سرو، 16 قاشق کوچک از سس را روی سینی سرو بریزید، سپس کوفته ها را کنار سس قرار دهید. قسمت سبز پیازچه را روی کوفته ها بچینید و آنها را سرو کنید.
 


طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)

نکات تکمیلی در مورد کوفته مرغ ژاپنی

کوفته مرغ ژاپنی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوفته مرغ ژاپنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)