جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ


مواد لازم برنج سرخ شده با تخم مرغ



برنج 200 گرم
جوانه گندم  100 گرم
نخود فرنگی سبز 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری
پیازچه 4 عدد
سس سویا 1 یا 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید به میزان لازم


برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ



    برنج را بپزید و صبر کنید تا کاملا سرد شود. و پیازچه ها را ریز خرد کنید.
    روغن گیاهی را در تابه گرم کنید، وقتی داغ شد، برنج را اضافه و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کاملا حرارت ببیند.
    نخود فرنگی پخته، پیازچه و جوانه گندم را اضافه کنید. مواد را حدود 3 دقیقه تفت دهید تا مدام برنج در تابه جا به جا شود.
     سس سویا و فلفل سفید را به مخلوط اضافه کنید سپس مواد را به گوشه ای از تابه ببرید.
    روغن کنجد را به گوشه خالی اضافه کنید، سپس تخم مرغ هم زده را به آن گوشه تابه بریزید و 10 دقیقه رها کنید تا خودش را بگیرد. سپس تخم مرغ سفت شده را با چنگال هم بزنید و به شکل تکه های کوچک با بقیه مواد مخلوط کنید.
    چند دقیقه دیگر محتویات غذا را به هم بزنید و بلافاصله میل کنید.
    می توانید هنگامی که نخود فرنگی ها را اضافه می کنید، مواد دیگری از جمله ژامبون ریز شده، میگوی پخته یا ذرت شیرین را هم بیافزایید.
 


برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

نکات تکمیلی در مورد برنج سرخ شده

برنج سرخ شده جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
برنج سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

برنج سرخ شده ، طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ