جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا


مواد لازم:
    پاستا کوچک :             1 پیمانه
    روغن زیتون :               نصف پیمانه
    سینه مرغ:                 1 عدد
    پیاز :                            1 عدد
    سیر:                          1 حبه
    گوجه فرنگی:              2 عدد
    پنیر موزارلا :               1 پیمانه
    جعفری خرد شده :     2 ق غ
    سوخاری نان:              نصف پیمانه
    پنیر پارمزان رنده شده:4 ق غ
    کره:                           3 ق غ
    نمک و فلفل و ارگانو:  به میزان لازم

طرز تهیه:
در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .
مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .
داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .
کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .
حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات تکمیلی در مورد مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا


همچنین مشاهده کنید