شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
طرز تهیه کشک بادمجان
از کشک بادمجان هم به عنوان پیشغذا و هم به عنوان غذای اصلی در میهمانیها میتوان استفاده نمود. برای این منظور میتوانید از قالبهای تارت کوچک و یا بزرگ بسته به سلیقه خود بهره ببرید.
در صورت استفاده از کشک و عصاره گوشت الیت توجه داشته باشید که کشک و عصاره حاوی مقادیر قابل توجهی نمک میباشد، لذا نمک را با احتیاط به کشک و بادمجان اضافه کنید.
برای تهیه کشک بادمجان میبایست از بادمجان دلمهای و یا بادمجان قلمی شیرین استفاده نمایید.
چه نوع بادمجانی بخریم؟
هنگام خرید بادمجان، بادمجان را فشار دهید، اگر بادمجان نرم و پنبهای باشد یعنی از نوع بادمجان تخمدار نیست و برای طبخ مناسب است.
چه کنیم که روغن کمتری در هنگام سرخ کردن بادمجان مصرف شود؟
برای این منظور چند راهکار موجود است:
مقداری ماست را با 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه مخلوط کنید، هم بزنید تا شبیه به مایه ماست شود و به کمک قلممو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. استفاده از زردچوبه باعث خواهد شد بادمجان خوشرنگ شود.
به کمک قلممو کمی سرکه روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. بادمجان پس از سرخ شدن طعم و بوی سرکه نخواهد داد.
سفیده تخممرغ زده شده را به کمک قلممو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید.
همچنین بهتر است پس از ورقه کردن بادمجان روی سطح بادمجان نمک بپاشید و سپس عرق آن را بگیرید و در نهایت یکی از سه مورد بالا را برای سرخ کردن استفاده نمایید.
مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان مجلسی
بادمجان |
6 عدد |
کشک |
یک بسته |
پیاز |
2 عدد |
نعنا |
به میزان لازم |
زعفران، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
عصاره گوشت |
1 عدد |
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
- بادمجانها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و روی آنها نمک بپاشید تا عرق کند. سپس عرق بادمجانها را بگیرید و سرخ کنید.
- در فاصلهای که بادمجانها در حال عرق کردن هستند پیاز داغ مجلسی را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید. مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را با بادمجانها مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید مقدار کمی زعفران ساییده شده و یا زردچوبه برای رنگ دار کردن پیاز داغ و نعنا داغ استفاده نمایید.
- نعنای خشک شده را تفت دهید و مقداری برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را به بادمجانها اضافه کنید.
- پس از سرخ کردن بادمجانها، در تابهای بادمجان سرخ شده، پیاز داغ، عصاره گوشت الیت، نمک و فلفل را ترکیب کنید و اجازه دهید جا بیفتد.
- کلیه مواد را به کمک گوشتکوب برقی و یا غذاساز میکس کنید تا مایهای یکدست حاصل شود.
- در آخرین مرحله زعفران ساییده شده را با چند تکه یخ در دمای محیط قرار دهید تا یخ کاملا آب شده و زعفران عطر و رنگ کافی را از خود خارج کند. سپس زعفران آب زده را به مخلوط کشک و بادمجان اضافه کنید و به خوبی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
- خمیر تارت را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید و کشک و بادمجان را درون تارتها ریخته و به کمک کشک، پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین نمایید. در صورت تمایل میتوانید با اضافه کردن زعفران به کشک، از دو رنگ سفید و زرد برای تزیین بهره ببرید.
جهت آشنایی با طرز تهیه بادمجان حصیری که یک پیشغذای شیک و مجلسی میباشد به سایر بخشهای آشپزی وب مراجعه فرمایید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست