پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نودل چینی


 مواد لازم برای نودل چینی

 
روغن کنجد :2 قاشق سوپخوری
فیله بوقلمون :100گرم
پیازچه :100گرم پاک کرده
سیر :2 حبه
زنجبیل تازه :یک قاشق چایخوری
آب  مرغ :یک پیمانه
آب :1/2 پیمانه
نودل :یک بسته
ذرت پخته شیرین شده :1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای :1/2 پیمانه
هویج پخته شده نگینی :1/2 پیمانه
 
 

طرز تهیه نودل چینی
 
 
طرز تهیه نودل چینی
 
1 – روغن را داغ کنید و بوقلمون تکه شده و پیازچه و سیر و زنجبیل را در آن ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا  روی حرارت ملایم هم بوقلمون ها پخته شود و هم پیاز چه ها کاملا تغییر رنگ دهد. این زمان حدود  5 دقیقه طول می کشد.
2 – آب مرغ و آب را به جوش آورید. نودل و زنجبیل را اضافه کنید و بگذارید تا نودل نرم شود.
3 – در هنگام سرو در یک ظرف مناسب نودل را به همراه یک ملاقه از آب مرغ و  مخلوط بوقلمون تفت داده و سبزیجات پخته را با هم کاملا مخلوط نمایید.  سپس آن را در بشقاب سرو  کنید.
 
 

طرز تهیه نودل چینی
نکات تکمیلی در مورد نودل چینی

نودل چینی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
نودل چینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نودل چینی