چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ خامه ای


 مواد لازم مرغ خامه ای


سینه مرغ 600 گرم
قارچ 400 گرم
کره 100 گرم
آرد 20 گرم
آب مرغ 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه
سیر 4 حبه
پیاز 1 عدد بزرگ
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
آویشن ½ قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق چای خوری
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی


طرز تهیه مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه ای


    ابتدا مرغ را به تکه‎های مربعی 1 سانتی‎متری ببرید.
    قارچ‎ ها را بشویید، از وسط نصف کنید. قارچ‎های بزرگ تر را 4 قسمت کنید.
    در تابه‎ای نچسب 2 قاشق روغن زیتون بو داده و 30 گرم کره بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.
    پیاز ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید وقتی سبک شد سیر را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و شروع به تفت دادن تمام محتویات تابه کنید.
    بعد از حدود 10 دقیقه قارچ را به مرغ اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید.
    در تابه‎دیگری باقی‎مانده کره را بریزید. وقتی آب شد 20 گرم آرد به آن اضافه کنید و وقتی رنگ آرد کمی تیره شد، 500 میلی‎لیتر (حدود 2 پیمانه) آب مرغ را به آن اضافه کنید.
    برای چند دقیقه بگذارید بماند تا کمی بجوشد.
    تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
    1 پیمانه (250 میلی‎لیتر) خامه را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا سس غذا کامل یک‎دست شود.
    آویشن بریزید و زیر غذا را خاموش کنید و گرم آن را سرو کنید.
 


طرز تهیه مرغ خامه ای

نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه ای

مرغ خامه ای جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ خامه ای