دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)|طرز تهیه ی ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)


ادویه Herbs de Provence ترکیبی از گیاهان معطر دارویی مختص منطقه پروانس فرانسه است که در دهه 1970 ترکیبی آسیاب شده از آن به صورت انبوه تولید و تحت این نام به فروش رسید. این ترکیب عموما از مرزه، رازیانه، آویشن و اسطخدوس و یکسری گیاهان دیگر تشکیل شده است. گرچه اسطخدوس در آشپزی جنوب فرانسه استفاده نمی شده است.
 ادویه پروانسی یک نام کلی برای این ترکیب است و لزوما به این معنی نیست که این گیاهان حتما فقط در پروانس موجودند. البته مقدار زیادی از این ادویه از مناطق مرکزی و غربی اروپا ،افریقای شمالی و چین می آید.
 این ادویه همانطور که برای طعم دار کردن غذاهای گریل شده مانند گوشت و ماهی استفاده می شود خوراکها را نیز خوش طعم می کند.
این ترکیب را می توانید قبل از پخت و یا در زمان پخت به غذا اضافه کنید.
این ادویه را می توانید کمی با روغن تفت دهیه و برای طعم دار کردن غذا استفاده کنید. در اینجا منظور از واحد همان پیمانه است به این صورت نوشته شده است تا درصد اندازه گیری آن را بدانید و به هر مقدار که بخواهید کم یا زیاد کنید.


ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)|طرز تهیه ی ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)


مواد لازم برای ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)

رزماری  4 واحد

آویشن  3 واحد

مرزه    2 واحد

ریحان   1 واحد

اسطوخودوس  1 واحد

رازیانه 1واحد

برگ بو  نیم واحد

مرزنجوش  1 واحد

طرز تهیه ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)

    تمام سبزیجات خشک را با نسبت مشخص در آسیاب مخلوط می‎کنیم.


ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)|طرز تهیه ی ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)

نکات تکمیلی در مورد ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)

ادویه فرانسوی (Herbs de Provence) جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

ادویه فرانسوی (Herbs de Provence) ، طرز تهیه ی ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)