یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

جوجه ایتالیایی | طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی


 مواد لازم برای جوجه به سبک ایتالیایی
 
سس مایونز :سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده :یک دوم پیمانه
پودر سیر :سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه
سینه مرغ، نصف شده :دو عدد (چهار تکه)
 
 

جوجه ایتالیایی | طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی
 
 
طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی
 
دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
تکه های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
آن ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
نکات تکمیلی در مورد جوجه ایتالیایی

جوجه ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
جوجه ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

جوجه ایتالیایی ، طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی