سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دلمه سوسیس و آلو


دلمه سوسیس و آلو

● مواد لازم :
▪ سوسیس گوشت دودی: هشت عدد
▪ سس خردل: دو قاشق غذاخوری
▪ آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده): ۲۴ عدد
▪ ژامبون گوشت: هشت ورق
▪ کره نرم شده: یک قاشق غذاخوری

سوسیس‌ها را با …

مواد لازم :

سوسیس گوشت دودی:

هشت عدد

سس خردل:

دو قاشق غذاخوری

آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده):

۲۴ عدد

ژامبون گوشت:

هشت ورق

کره نرم شده:

یک قاشق غذاخوری

سوسیس‌ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکم‌تر شدن می‌توانید دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنید.

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.