سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
دلمه سوسیس و آلو
مواد لازم :
سوسیس گوشت دودی:
هشت عدد
سس خردل:
دو قاشق غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده):
۲۴ عدد
ژامبون گوشت:
هشت ورق
کره نرم شده:
یک قاشق غذاخوری
سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید.
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد بالگرد تبریز دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور امتحانات هواشناسی تهران پلیس امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور قیمت طلا بورس یارانه قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
لیلا حاتمی تلویزیون سینما شهید رئیسی سینمای ایران هنرمندان شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل چین غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی بازی تراکتور بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
سلامت رژیم غذایی مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی