دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی


 مواد لازم برای ساندویچ همبرگر مکزیکی

گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
پیاز رنده شده :یک عدد (یا آب پیاز)
نمک و فلفل :به مقدار لازم
خردل :یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده :یک عدد
کاهو :به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم
سس مایونز :به مقدار لازم
نان ساندویچ :به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی
طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی
 گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط کنید. از مواد بدست آمده کمی بر دارید و به شکل همبرگر گرد کنید. به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
 همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته اید، سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
 همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچ بگذارید و روی آن را با سس مایونز و کاهو و سس گوجه فرنگی بپوشانید.
 

طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ همبرگر

ساندویچ همبرگر جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ همبرگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی