جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

گرمکنودل | طرز تهیه گرمکنودل


 مواد لازم برای گرمکنودل
 
آرد :2 فنجان
تخم مرغ :یک عدد
نمک :نیم قاشق چای خوری
کره آب شده :25 گرم
شکر :2 قاشق غذاخوری
مایه خشک :5 گرم
شیر :2 تا 3 قاشق غذاخوری
مربا :به مقدار لازم
سس وانیل :به مقدار کافی
دانه کوکنار :مقداری
پودر قند :مقداری
 
 
 
گرمکنودل | طرز تهیه گرمکنودل
 
 
 
طرز تهیه گرمکنودل
همه مواد باید در دمای اتاق باشند. شکر، شیر و مایه را مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بمانند. با آرد، تخم مرغ، نمک و کره مخلوط کنید و روی آن را بکشید و بگذارید خمیر نیم ساعت تا یک ساعت در جای گرمی بماند.
 
2 تا 3 لیتر آب را با نیم قاشق غذاخوری نمک در قابلمه حرارت دهید. در همین حین خمیر را چهار قسمت کنید و از هر قسمت یک توپ درست کنید و داخل آن یک قاشق چایخوری مربا بریزید. سعی کنید توپ شما مربا به بیرون نشت ندهد.
 
وقتی آب جوش آمد، به آرامی توپ ها را داخل آن بیندازید و در آن را بگذارید تا ده دقیقه بپزد. توپ ها شناور می شوند و باید آنها را برگردانید. در قابلمه متوسط می توانید فقط دو تا از آنها را بپزید زیرا تا 200 درصد منبسط می شوند.آب آنها را بگیرید و با سس وانیل، دانه کوکنار و پودر قند سرو کنید.
 

گرمکنودل | طرز تهیه گرمکنودل
نکات تکمیلی در مورد گرمکنودل

گرمکنودل جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گرمکنودل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گرمکنودل ، طرز تهیه گرمکنودل