سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه اسنک مرغ


مواد لازم برای اسنک مرغ
نان تست  12 عدد  
فیله مرغ    8 عدد
پیاز           1 عدد
قارچ          400 گرم
فلفل دلمه   2 عدد
پنیر پیتزا    به میزان لازم
نمک        به میزان لازم
فلفل       به میزان لازم 


طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ
    فیله مرغ ها را نازک برش دهید، پیاز را در آن رنده درشت کنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و کمی باهم مخلوط کنید تا به خوردش بره بعد در روغن سرخ کنید کمی که طلایی شد بردارید که خشک نشه.
    فلفل دلمه ای ها را هم نگینی خرد کنید.
    قارچ ها را حلقه ای ببرید و کمی تفت دهید.
    کف ساندویچ سازتان را کمی روغن بزنید و مواد را به این ترتیب بگذارید. نان تست، یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیزا و یک نان دیگر رویش. روی نان تست بالایی را هم با قلمو کمی روغن بزنید و در ساندویج میکر را ببندید.
    حدود 3 دقیقه بعد در ساندویچ میکر را باز کنید و ساندویچ ها را که آماده شده بردارید. کمی که برشته شود کافیه.
    این غذا با سس خردل بسیار عالی میشود .


طرز تهیه اسنک مرغ

نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ

اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
اسنک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اسنک مرغ


همچنین مشاهده کنید